Myymäläuudistus palveluna – asennus- ja muutostyöt

Tradehit tarjoaa asiakkailleen luotettavat myymäläuudistukset sekä joustavat asennus- ja muutostyöt, palvellen kattavasti eri toimialoja. Kokenut asennustiimimme luotsaa projektit kokonaisvaltaisella otteella maaliin, vastaten niin kalusteasennuksista kuin tavaroittamisesta. Asiakkaillemme tämä näkyy jouhevana prosessina, jonka lopputuloksena on tilojen viimeistelty ja suunnitelman mukainen ilme.

Asiakkaitamme ovat vähittäiskauppaketjut, vähittäiskauppiaat ja tavarantoimittajat.

Tradetool tuottaa tietoa myynninedistämisen tueksi

Palvelukonseptimme

Tradehitin erityisosaamista ovat myymäläuudistukset sekä näyttelytilojen rakennusprojektit. Meiltä saat myymäläkalusteasennusta, kokonaisvaltaiset konsepti- ja myymälämuutokset sekä resurssit uusperustantaan rautakaupoista päivittäistavarakauppoihin – huolettomana avaimet käteen -palveluna.

Asennustiimimme tarjoaa mm. seuraavat palvelut:

 • Myymäläkalusteiden purku- ja muutostyöt
 • Kalusteiden kokoaminen
 • Kalusteiden asennus asiakkaan suunnitelman mukaan
 • Esittelytilojen rakentaminen, väliseinät, laatoitus ja maalaus
 • Kuluttajaopasteiden ja myymäläkylttien asennus
 • Tavaroittaminen – tuotteiden hyllytys ja räätälöidyt esillepanot planojen mukaisesti
 • Muun myymälämateriaalien asennus – hintakiskot, etiketit ja yläkyltit
 • Reaaliaikainen raportointi

Tradehit – toimintatapamme

Tradehit tarjoaa asennus- ja muutostyöt vankalla osaamisella ja vuosien kokemuksella, oli kyseessä sitten myymäläuudistus, myymäläkalusteasennus tai muu vastaava projektiasennus.

Olemme tehokas ja luotettava kumppani sekä joustava resurssi, ja asentajamme ovat tottuneita työskentelemään erilaisissa ympäristöissä asiakkaita ja työntekijöitä häiritsemättä. Laadukkaan kaluston ja erityistyökalujen avulla voimme asentaa ja siirtää kaikkien valmistajien kalusteita, koosta riippumatta.

Oma osaava tiimimme vastaa kaikkien työvaiheiden onnistuneesta toteutuksesta. Samalla teillä on nimetty yhteyshenkilö, jonka puoleen voitte kääntyä kaikissa asioissa.

Valitessanne kumppaniksi meidät, saatte myös poikkeuksellisen läpinäkyvyyden prosessiin: Tradetool-raportointijärjestelmämme avulla voitte seurata toimeksiannon etenemistä reaaliajassa.

Asennus tai myymälämuutos tulossa – miksi Tradehit?

Tradehitin asennustiimi on toteuttanut asennus- ja muutostyöpalveluja yli 15 vuotta. Asiakkaillemme tämä näkyy sujuvina ja saumattomina prosesseina.

Tradehitin palvelu on:

 • Asiantunteva ja kokenut – Pitkä kokemuksemme erilaisista asennuksista sekä myymälöiden menekinedistämis– ja myyntipalveluista on rakentanut meille vahvan näkemyksen myymälöiden menestystekijöistä – kalusteiden sijoittelusta myyvään esillepanoon.
 • Kokonaisvaltainen ja huoleton – Saatte kattavan palvelun yhdeltä toimittajalta. Tiiminvetäjä toimii teille nimettynä yhteyshenkilönä, vastaten niin projektin etenemisestä kuin ajantasaisesta viestinnästä.
 • Joustava Projektin laajuutta voi olla vaikea arvioida etukäteen tarkasti. Me palvelemme teitä aina läpi prosessin, oli projektin kesto oletettua lyhyempi tai pidempi.
 • Helposti budjetoitava – All in -hinnoittelumallimme avulla tilaajan on helpompi budjetoida toimenpiteitä.
 • Täsmällisesti tarpeeseen mitoitettu – ja tarvittaessa skaalautuva – Maksatte vain toimitetusta palvelutyöpanoksesta, ette yhtään ylimääräistä. Entä kasvoiko projektinne matkan varrella? Ei huolta, tiimimme kasvaa sen rinnalla.
 • Läpinäkyvä – Reaaliaikainen projektiseuranta ja -viestintä pitävät teidät aina ajan tasalla, ja voitte seurata projektia Tradetoolissa niin työvaiheiden kuin kustannusten osalta.

Kohteitamme

Tradehit toteuttaa asennus- ja esillepanoprojekteja monenlaisissa kohteissa.

Tarjoamme asennuksia mm. seuraaviin tarpeisiin:

 • Myymäläkalusteasennus – myymäläkalusteiden asennus, myymälähyllyjen asennus ja myymälöiden muutostyöt
 • Showroomit – brändien myynti- ja näyttelytilat omiin toimitiloihin tai vähittäiskauppoihin

Ennen

Jälkeen

Tradetool – kartalla projektista 24/7

Tarjoamme projektiasiakkaillemme erityistä läpinäkyvyyttä oman reaaliaikaisen raportointijärjestelmämme Tradetoolin avulla.

Tradetoolissa voitte seurata toimeksiannon etenemistä digitaalisessa tehtäväkalenterissa projektin alusta loppuun, niin asentajien kirjallisten raporttien kuin valokuvien muodossa. Tradetoolin kautta voitte myös viestiä suoraan kentälle, jolloin viestintä on suoraviivaista ja nopeaa.

Lue lisää Tradetool-raportointijärjestelmästämme.

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä projektipäällikköömme ja kerro projektistanne tarkemmin!

Teemme keskustelun pohjalta tarvemäärittelyn ja annamme teille tarjouksen.

Pia Salminen

Projektipäällikkö

pia.salminen@tradehit.fi
+358 (0)40 567 8925

Ota yhteyttä!

Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Myyntipalvelut

Myyntipalvelumme on moderni ja joustava palvelukonsepti, jossa hyödynnetään kokeneiden kenttätyöntekijöidemme monipuolista myyntiosaamista sekä heidän erinomaista paikallistason myymälä- ja päättäjätuntemustaan.

Toimimme tuloksista vastuullisina myyjinä sovituissa jakelukanavissa joko rajatulla maantieteellisellä alueella tai valtakunnallisesti, projektikohtaisesti tai ympärivuotisesti, asiakkaamme toiveiden mukaisesti.

Myymäläuudistus palveluna – asennus- ja muutostyöt

Tradehit tarjoaa asiakkailleen luotettavat myymäläuudistukset sekä joustavat asennus- ja muutostyöt, palvellen kattavasti eri toimialoja. Kokenut asennustiimimme luotsaa projektit kokonaisvaltaisella otteella maaliin, vastaten niin kalusteasennuksista kuin tavaroittamisesta. Asiakkaillemme tämä näkyy jouhevana prosessina, jonka lopputuloksena on tilojen viimeistelty ja suunnitelman mukainen ilme.

Havaintodata- ja teknologiapalvelut

Oma Tradetool seuranta- ja raportointisovelluksemme (SaaS-palvelu) tuottaa asiakkaillemme myymäläkohtaista havaintodataa sovituista tuoteryhmistä. Havaintodataa voidaan yhdistellä monipuolisesti niin asiakkaan kuin Tradehitin toimesta ja muokata esim. ketju- ja aluetason yhteenvetoja.

Myynninedistäminen

Juuremme ovat myynninedistämisen palveluiden tuottamisessa. Valtakunnallinen kenttäorganisaatiomme koostuu erittäin kokeneista ja motivoituneista kaupan alan moniosaajista. Näin voimme taata asiakkaillemme tasaisen laadun ja kustannustehokkuuden.