Tradehit

Tradehit on vuonna 1995 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen vähittäiskaupan toimintaympäristössä toteutettavia palveluita.

Luomme lisäarvoa kenttämyynnin ja myynninedistämisen palveluiden sekä niitä tukevien havaintodata- ja teknologiapalveluiden parissa. Pääosa asiakaskunnastamme muodostuu päivittäistavarakaupan, lääketeollisuuden ja erikoistavarakaupan myynti- ja markkinointiyrityksistä.

Hyllystä koriin – myynnin kasvua asiakkaillemme

Tradehitin asiakaslupaus on hyvin yksinkertainen – myynnin kasvua asiakkaillemme. Varmistamme palvelumme laadun oman tietojärjestelmän ja tehokkaan työnohjausprosessin avulla, systemaattisen lähijohtamisen ohjauksessa.

Kustannustehokkuuden ja joustavuuden lisäksi kuuntelemme erityisen tarkasti asiakkaitamme. Mitä erityistarpeita heiltä löytyy, mitä brändiin liittyviä asioita on huomioitava, miten tuomme parhaalla mahdollisella tavalla lisäarvoa asiakkaillemme.

Avoin, tavoitteellinen, rehellinen

Panostamme jatkuvasti henkilöstömme työhyvinvoinnin ja osaamisen kehittämiseen. Uskomme pitkäaikaisten asiakkuuksien ja työsuhteiden voimaan. Siksi toimintamme on kaikilta osin tavoitteellista, läpinäkyvää ja rehellistä.

Tutustu palveluihimme

Katso esittelyvideomme

Ota yhteyttä!

Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

    Haluan, että minuun ollaan yhteydessä...

    SähköpostitsePuhelimitseEn halua yhteydenottoa