Palvelut

Myymäläuudistus palveluna – asennus- ja muutostyöt

Myymäläuudistus tulossa?

Ammattitaitoinen asennustiimimme auttaa.

Tradehit tarjoaa luotettavat ja joustavat asennus- ja muutostyöt kattavasti eri toimialoille. Kokenut asennustiimimme luotsaa projektit maaliin kokonaisvaltaisella otteella, vastaten niin kalusteasennuksista kuin tavaroittamisesta.

Olemme toteuttaneet asennus- ja muutostyöpalveluja yli 15 vuotta. Asiakkaillemme tämä näkyy jouhevana prosessina, jonka lopputuloksena on tilojen viimeistelty ja suunnitelman mukainen ilme.

Asiakkaitamme ovat vähittäiskauppaketjut, vähittäiskauppiaat ja tavarantoimittajat.

Myymälämuutokset ja asennukset – avaimet käteen

Erityisosaamistamme ovat myymäläuudistukset sekä näyttelytilojen rakennusprojektit – huolettomana avaimet käteen -palveluna.

Palveluitamme:

Olemme tehokas ja luotettava kumppani, ja asentajamme ovat tottuneita työskentelemään erilaisissa ympäristöissä asiakkaita ja työntekijöitä häiritsemättä. Laadukkaan kaluston ja erityistyökalujen avulla voimme asentaa ja siirtää kaikkien valmistajien kalusteita, koosta riippumatta.

Miksi Tradehit?

Tradetool – kartalla projektista 24/7

Tarjoamme projektiasiakkaillemme erityistä läpinäkyvyyttä reaaliaikaisen raportointijärjestelmämme Tradetoolin avulla.

Tradetoolissa voitte seurata toimeksiannon etenemistä digitaalisessa tehtäväkalenterissa projektin alusta loppuun, niin asentajien kirjallisten raporttien kuin valokuvien muodossa.

Tradetoolin kautta voitte myös viestiä suoraan kentälle, jolloin viestintä on suoraviivaista ja nopeaa.

Kohteitamme

Tradehit toteuttaa asennus- ja esillepanoprojekteja monenlaisissa kohteissa.

Tarjoamme asennuksia mm. seuraaviin tarpeisiin:

Asiakkailtamme

Saamme Tradetoolin avulla tarkat tiedot niin myynninedistyskäynneistä kuin myyntikierroksista. Voimme myös seurata Tradetoolista mitä on myyty missäkin ja ketä on tavattu.

Kimmo Rantala
Field Sales Manager, Paulig

Tradetool on meille suorastaan välttämätön osa yhteistyötä. Kun saan kuvat ja koosteen aina reaaliaikaisesti, voin tarvittaessa kommentoida tai antaa yksilölle vinkkejä heti samalle myyntikierrokselle. Voimme myös tarvittaessa resursoida uusia käyntejä, mikäli jossain kohteessa se olisi kampanjan kannalta hyödyllistä.

Aki Tompuri
Senior Key Account Manager, RFSU

Tradehitin 360° palvelukonsepti

Myyntipalvelu

Myyntipalvelumme tarjoaa läpinäkyvän, skaalautuvan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon kenttämyynnin tarpeisiin. Esimerkiksi:

Myymäläuudistus palveluna

Tarjoamme luotettavat myymäläuudistukset sekä joustavat asennus- ja muutostyöt kokonaisvaltaisella otteella eri toimialoille. Esimerkiksi:

Havaintodata- ja teknologiapalvelut

Oma toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmämme Tradetool tarjoaa havaintodatapalveluita asiakkaiden päätöksenteon tueksi. Esimerkiksi:

Myynninedistäminen

Myynninedistämisratkaisut varmistavat, että tuotteenne ovat esillä myymälöissä oikea-aikaisesti, optimaalisella sijainnilla ja asianmukaisilla hintatiedoilla. Esimerkiksi:

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä projektipäällikköömme ja kerro projektistanne tarkemmin!
Teemme keskustelun pohjalta tarvemäärittelyn ja annamme teille tarjouksen.

Pia Salminen
Projektipäällikkö
Asennuspalvelu

pia.salminen@tradehit.fi
+358 (0)40 567 8925

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.