Myyntipalvelut

Etsitkö joustavaa ja luotettavaa myyntipalvelua edistämään tuotteidesi myyntiä?

Myyntipalvelumme on moderni ja joustava palvelukonsepti. Palvelumme pääarvoja ovat luotettava ja läpinäkyvä palvelua, jolla saadaan tuloksia aikaan myymäläympäristössä. Olemme saavuttaneet erinomaisia tuloksia myyntipalvelumme avulla niin kokonaisvaltaisessa myynnin kasvattamisessa kuin uutuustuotteiden lanseerauksissa.

Kuten tiedämme, henkilökohtainen myyntityö on tärkeässä osassa hyvin kilpaillussa päivittäistavarakaupan toimintaympäristössä. Koko Suomen kattava myyntikenttämme mahdollistaa onnistumisen tässä toimintaympäristössä. Toimimme tuloksista vastuullisina myyjinä sovituissa jakelukanavissa joko rajatulla maantieteellisellä alueella tai valtakunnallisesti, projektikohtaisesti tai ympärivuotisesti, asiakkaamme toiveiden mukaisesti.

Tradehitin edustajilla on vahvat henkilökohtaiset suhteet myymälöiden henkilökuntaan, mikä takaa laadukkaan palvelun ja tyytyväiset myymälät. Erinomaisen paikallistason myymälä- ja päättäjätuntemuksen lisäksi vahvuutemme on kenttätyöntekijöidemme monipuolinen myyntiosaaminen. Palvelumme takaa laadukkaan ja kustannustehokkaan tavan myynnille joko oman myyntiorganisaation tueksi tai kokonaan ulkoistettuna myyntikokonaisuutena. Myyntipalveluamme voidaan hyödyntää myös tarpeen mukaan tilapäisen resurssivajeen paikkaamisessa.

Yhteistyökumppanina olemme luotettava ja joustava palveluntarjoaja.

Tradetool tuottaa tietoa myynninedistämisen tueksi
Myyntipalvelumme perustuu ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen henkilöstöön

Mistä myyntipalvelumme koostuu?

Myyntipalvelumme on räätälöitävissä perustuen asettamiinne tavoitteisiin sekä tarpeisiin. Jatkuvan myyntipalvelun lisäksi tarjoamme myyntipalveluita myös sesonkiinne perustuen. Myyntikierrosten ajankohdat sekä alueelliset määritykset tehdään aina tarpeisiinne perustuen. Myyntipalvelumme on tilattavissa joko alueellisesti tarpeenne mukaan tai valtakunnallisesti kattaen koko Suomen.

Tällä hetkellä tuotamme asiakkaillemme erilaisia palvelukokonaisuuksia. Tässä muutama esimerkki tällä hetkellä tuotannossa olevista palvelukokonaisuuksista:

  • Täysin ulkoistettu myyntikenttä kattaen K-Citymarket, K-Supermarket sekä K-Market myymälät sekä muita tärkeitä myymäläketjuja
  • Asiakkaan uutuustuotteiden jaksotukseen perustuva myyntipalvelu valituissa Keskon myymälöissä
  • Ympäri vuoden jatkuva, jaksotettu myyntipalvelu K-Market ketjussa

Tuotamme päivittäistavarakaupan tunnetuille brändeille laadukasta ja kustannustehokasta myyntipalvelua. Palveluamme ja sen tuloksia voit seurata reaaliaikaisesti Tradetool toiminnanohjausjärjestelmästämme. Olemme saaneet tehdä yhteistyötä monien asiakkaidemme kanssa jo vuosia ja olemme todella ylpeitä asiakkaidemme kanssa luodusta yhteistyöstä.

Palvelumme avulla saat käyttöösi laadukkaan myyntikenttäratkaisun, joka räätälöidään tarpeidesi mukaisesti.

Tradehitin tarjoama palvelukonsepti

Tarjoamme yrityksenä kokonaisvaltaista myynninedistämispalvelua yrityksille. Konseptimme sisältää myynninedistämisen, havaintodatan tuottamisen sekä myyntipalvelun. Asiakkaamme saa valita kokonaisuudesta tarvitsemansa osa-alueet, mutta parhaisiin tuloksiin päästään kokonaisvaltaisen palvelun kautta.

Myynninedistämisen tarkoituksena on varmistaa, että yrityksesi tuotteet ovat myymälöissä esillä oikea-aikaisesti, optimaalisella sijainnilla sekä hintakommunikaatiolla varustettuna. Palvelu koostuu tarpeidenne mukaan tuotteiden ja mainosmateriaalin esillepanoista sekä tuotesaatavuuden varmistamisesta täydennystilauksilla.

Havaintodatapalveluita tuotamme oman toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmämme avulla. Tradetoolin avulla pystymme läpinäkyvästi tuottamaan erilaista dataa yrityksen päätöksen teon tueksi. Havaintodata sisältää esimerkiksi kuvia ja kommentteja toimipaikkatasolla tai erilaisia kyselyitä ja kartoituksia taas ketjutasolla. Järjestelmämme taipuu hyvin monenlaisiin tarpeisiin.

Myyntipalvelumme tarjoaa läpinäkyvän ja kustannustehokkaan vaihtoehdon kenttämyynnin tarpeisiin. Palvelumme skaalautuu vastaamaan niin yrityksen koko myyntikentän rooliin kuin sesonkiavuksi joustotarpeeseen, mitä ei voida toimittaa yrityksen olemassa olevan organisaation voimin.

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme, täytäthän yhteydenottolomakkeemme, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Tradehitillä on monipuolinen myynninedistämisen palvelukonsepti

Ota yhteyttä!

Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Myyntipalvelut

Myyntipalvelumme on moderni ja joustava palvelukonsepti, jossa hyödynnetään kokeneiden kenttätyöntekijöidemme monipuolista myyntiosaamista sekä heidän erinomaista paikallistason myymälä- ja päättäjätuntemustaan.

Toimimme tuloksista vastuullisina myyjinä sovituissa jakelukanavissa joko rajatulla maantieteellisellä alueella tai valtakunnallisesti, projektikohtaisesti tai ympärivuotisesti, asiakkaamme toiveiden mukaisesti.

Myymäläuudistus palveluna – asennus- ja muutostyöt

Tradehit tarjoaa asiakkailleen luotettavat myymäläuudistukset sekä joustavat asennus- ja muutostyöt, palvellen kattavasti eri toimialoja. Kokenut asennustiimimme luotsaa projektit kokonaisvaltaisella otteella maaliin, vastaten niin kalusteasennuksista kuin tavaroittamisesta. Asiakkaillemme tämä näkyy jouhevana prosessina, jonka lopputuloksena on tilojen viimeistelty ja suunnitelman mukainen ilme.

Havaintodata- ja teknologiapalvelut

Oma Tradetool seuranta- ja raportointisovelluksemme (SaaS-palvelu) tuottaa asiakkaillemme myymäläkohtaista havaintodataa sovituista tuoteryhmistä. Havaintodataa voidaan yhdistellä monipuolisesti niin asiakkaan kuin Tradehitin toimesta ja muokata esim. ketju- ja aluetason yhteenvetoja.

Myynninedistäminen

Juuremme ovat myynninedistämisen palveluiden tuottamisessa. Valtakunnallinen kenttäorganisaatiomme koostuu erittäin kokeneista ja motivoituneista kaupan alan moniosaajista. Näin voimme taata asiakkaillemme tasaisen laadun ja kustannustehokkuuden.