Palvelut

Myyntipalvelut

Etsitkö luotettavaa ulkoistettua myyntipalvelua edistämään tuotteidesi menekkiä?

Tradehitin myyntipalvelu on tällöin joustava ja luotettava ratkaisu.

Me tunnemme myymäläympäristön ja erinomaisten myyntitulosten reseptin vuosien kokemuksella. Osaava henkilöstömme saavuttaakin asiakkaillemme hienoja tuloksia niin myynnin kasvattamisessa kuin uutuustuotteiden lanseerauksissa.

Myyntikenttämme koostuu henkilökohtaisen myyntityön ammattilaisista ja kattaa koko Suomen.

Meille tuotteesi ei ole vain yksi muiden joukossa, vaan myymme sitä kuin omaamme – ammattitaidolla, tarkasti perehtyen ja toiveenne huomioiden.

Miksi Tradehitin myyntipalvelu?

Joustavaa ja tehokasta palvelua – tarpeisiinne sovitettuna

Ulkoistettu myyntipalvelu on yrityksellenne täysin joustava resurssi. Toimimme tulosvastuullisina myyjinä sovituissa jakelukanavissa yhdessä sovittujen reunaehtojen mukaisesti.

Ammattitaitoinen myyntikenttämme voi toimia joko täysin ulkoistettuna myyntinä tai myyntiorganisaatiosi tukena, esimerkiksi tilapäisen resurssivajeen paikkaamisessa tai sesonkihuippuina.

Palvelumme avulla saat käyttöösi laadukkaan myyntikenttäratkaisun, jonka tuloksia voit seurata reaaliaikaisesti Tradetool-toiminnanohjausjärjestelmämme kautta.

Myyntipalvelumme voi toimia

Ulkoistettu myynti – esimerkkejä

Ulkoistettu myyntipalvelu sovitaan aina haluamaanne laajuuteen ja määrittämiinne asiakkuuksiin.

Kokeneet myyntiedustajamme tuottavat asiakkaillemme esimerkiksi seuraavia palvelukokonaisuuksia:

Täysin ulkoistettu myyntikenttä, joka kattaa K-Citymarket, K-Supermarket sekä K-Market-myymälät sekä muita tärkeitä myymäläketjuja

Uutuustuotteiden jaksotukseen perustuva myyntipalvelu valituissa Keskon myymälöissä

Ympärivuotinen jaksotettu myyntipalvelu K-Market-ketjussa.

Asiakkailtamme

Saamme Tradetoolin avulla tarkat tiedot niin myynninedistyskäynneistä kuin myyntikierroksista. Voimme myös seurata Tradetoolista mitä on myyty missäkin ja ketä on tavattu.

Kimmo Rantala
Field Sales Manager, Paulig

Tradetool on meille suorastaan välttämätön osa yhteistyötä. Kun saan kuvat ja koosteen aina reaaliaikaisesti, voin tarvittaessa kommentoida tai antaa yksilölle vinkkejä heti samalle myyntikierrokselle. Voimme myös tarvittaessa resursoida uusia käyntejä, mikäli jossain kohteessa se olisi kampanjan kannalta hyödyllistä.

Aki Tompuri
Senior Key Account Manager, RFSU

Tradehitin 360° palvelukonsepti

Myyntipalvelu

Myyntipalvelumme tarjoaa läpinäkyvän, skaalautuvan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon kenttämyynnin tarpeisiin. Esimerkiksi:

Myymäläuudistus palveluna

Tarjoamme luotettavat myymäläuudistukset sekä joustavat asennus- ja muutostyöt kokonaisvaltaisella otteella eri toimialoille. Esimerkiksi:

Havaintodata- ja teknologiapalvelut

Oma toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmämme Tradetool tarjoaa havaintodatapalveluita asiakkaiden päätöksenteon tueksi. Esimerkiksi:

Myynninedistäminen

Myynninedistämisratkaisut varmistavat, että tuotteenne ovat esillä myymälöissä oikea-aikaisesti, optimaalisella sijainnilla ja asianmukaisilla hintatiedoilla. Esimerkiksi:

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.