Myynninedistäminen

Vahvat juuremme ovat myynninedistämisen palveluiden tuottamisessa. Valtakunnallinen kenttäorganisaatiomme koostuu erittäin kokeneista ja motivoituneista kaupan alan moniosaajista. Näin voimme taata asiakkaillemme palvelumme tasaisen laadun ja kustannustehokkuuden.

Myynninedistämisellä on tärkeä rooli nopeasyklisessä kaupan ympäristössä. Tuotteen myyntiin vaikuttaa ratkaisevasti sen saatavuus, sijainti sekä hintatietojen löytyminen. Menekinedistämispalvelun avulla voit varmistaa, että yrityksesi tuotteet saadaan myymälässä esillä oikea-aikaisesti, tehokkaasti ja huolellisesti.

Palvelumme ovat tilattavissa joko alueellisesti tarpeenne mukaan tai valtakunnallisesti kattaen koko Suomen.

 

MYYNNINEDISTÄMISEEN SISÄLTYVIÄ PALVELUITA:

  • Hyllytys- ja esillepanopalvelut vuosisopimuksella tai tilapäisesti
  • Kampanjoiden toteutukset
  • Display -telineiden ylösnostot
  • Tilaus- ja tarvesuunnittelumäärien tarkistukset
  • Tuoteuutuuksien esittely
  • Hyllykuvien muutokset
  • Hintakartoitukset
  • Saatavuustutkimukset
  • Hyllyremontit
  • Muut asiakkaan kanssa erikseen sovitut toimenpiteet
Tradetool tuottaa tietoa myynninedistämisen tueksi

Tradehitin tarjoama palvelukonsepti

Tarjoamme yrityksenä kokonaisvaltaista myynninedistämispalvelua yrityksille. Konseptimme sisältää myynninedistämisen, havaintodatan tuottamisen sekä myyntipalvelun. Asiakkaamme saa valita kokonaisuudesta tarvitsemansa osa-alueet, mutta parhaisiin tuloksiin päästään kokonaisvaltaisen palvelun kautta.

Myynninedistämisen tarkoituksena on varmistaa, että yrityksesi tuotteet ovat myymälöissä esillä oikea-aikaisesti, optimaalisella sijainnilla sekä hintakommunikaatiolla varustettuna. Palvelu koostuu tarpeidenne mukaan tuotteiden ja mainosmateriaalin esillepanoista sekä tuotesaatavuuden varmistamisesta täydennystilauksilla.

Havaintodatapalveluita tuotamme oman toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmämme avulla. Tradetoolin avulla pystymme läpinäkyvästi tuottamaan erilaista dataa yrityksen päätöksen teon tueksi. Havaintodata sisältää esimerkiksi kuvia ja kommentteja toimipaikkatasolla tai erilaisia kyselyitä ja kartoituksia taas ketjutasolla. Järjestelmämme taipuu hyvin monenlaisiin tarpeisiin.

Myyntipalvelumme tarjoaa läpinäkyvän ja kustannustehokkaan vaihtoehdon kenttämyynnin tarpeisiin. Palvelumme skaalautuu vastaamaan niin yrityksen koko myyntikentän rooliin kuin sesonkiavuksi joustotarpeeseen, mitä ei voida toimittaa yrityksen olemassa olevan organisaation voimin.

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme, täytäthän yhteydenottolomakkeemme, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Tradehitillä on monipuolinen myynninedistämisen palvelukonsepti

Ota yhteyttä!

Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Myyntipalvelut

Myyntipalvelumme on moderni ja joustava palvelukonsepti, jossa hyödynnetään kokeneiden kenttätyöntekijöidemme monipuolista myyntiosaamista sekä heidän erinomaista paikallistason myymälä- ja päättäjätuntemustaan.

Toimimme tuloksista vastuullisina myyjinä sovituissa jakelukanavissa joko rajatulla maantieteellisellä alueella tai valtakunnallisesti, projektikohtaisesti tai ympärivuotisesti, asiakkaamme toiveiden mukaisesti.

Myynninedistäminen

Juuremme ovat myynninedistämisen palveluiden tuottamisessa. Valtakunnallinen kenttäorganisaatiomme koostuu erittäin kokeneista ja motivoituneista kaupan alan moniosaajista. Näin voimme taata asiakkaillemme tasaisen laadun ja kustannustehokkuuden.

Havaintodata- ja teknologiapalvelut

Oma Tradetool seuranta- ja raportointisovelluksemme (SaaS-palvelu) tuottaa asiakkaillemme myymäläkohtaista havaintodataa sovituista tuoteryhmistä. Havaintodataa voidaan yhdistellä monipuolisesti niin asiakkaan kuin Tradehitin toimesta ja muokata esim. ketju- ja aluetason yhteenvetoja.