Palvelut

Myynnin­edistäminen

Myynninedistäminen ulkoistettuna palveluna?

Tradehitin myyjä-menekinedistäjät tarjoavat luotettavat ja kustannustehokkaat palvelut myymäläympäristöön.

Juuremme ovat myynninedistämisen palveluiden tuottamisessa. Tradehitin kokeneet ja motivoituneet myyjä-menekinedistäjät toteuttavatkin asiakkaillemme kattavat menekinedistämispalvelut koko Suomeen.

Asiakkaamme arvostavat myynninedistämisratkaisuissamme erityisesti korkeaa laatua, joustavaa skaalautuvuutta ja aktiivista vuorovaikutusta. Läpinäkyvän raportoinnin ansiosta he ovat myös aina tilanteen tasalla.

Tehokkaat menekinedistämis- ratkaisut – vankka pohja kasvulle

Vetovoimainen esillepano on myynnin veturi nopeasyklisessä vähittäiskaupan ympäristössä. Myös tuotteiden saatavuus, sijainti sekä oikeat hintatiedot ovat ratkaisevan tärkeitä.

Meiltä saat monipuoliset menekinedistämisen palvelut:

Miksi Tradehit?

Joustavasti tarpeisiinne – olette kartalla 24/7

Ulkoistettu myynninedistäminen on aina tarpeisiinne mitoitettu. Palvelu myös skaalautuu joustavasti esimerkiksi uutuustuotelanseerauksissa tai sesonkihuippuina.

Myynninedistämispalvelut raportoidaan reaaliaikaisesti Tradetool-toiminnanohjausjärjestelmäämme, mikä tarjoaa teille ajantasaisen näköalapaikan myymälöihin.

Myynninedistäminen voidaan toteuttaa esim.

Ulkoistettu menekinedistäminen – esimerkkejä

Ulkoistetut myynninedistämispalvelut järjestetään juuri teille sopivassa laajuudessa, valitsemiinne asiakkuuksiin ja ketjuihin.

Läpi Suomen ulottuvat myynninedistämispalvelut, kattaen niin Keskon kuin S-ryhmän myymälöitä eri kokoluokissa

Jatkuvaluonteinen myynninedistäminen valituissa Keskon myymälöissä, vastaten joustavasti kampanjoiden ja sesonkien aiheuttamiin tarpeisiin

Erikseen sovitut kampanjanostot K-Citymarket-ketjussa.

Asiakkailtamme

Meille tärkeää Tradehitin suhteen on yhteistyön avoimuus ja läpinäkyvyys. Luottamus ja yhteydenpito toimii puolin ja toisin. Yrityksemme päätös valita Tradehit menekinedistämisen kumppaniksi on osoittautunut hyväksi. 

Kimmo Rantala
Field Sales Manager, Paulig

Uutuustuotteiden lanseerauksessa meille on nopeinta, kun Tradehitin myyjä-menekinedistäjä käy paikan päällä esittelemässä tuotteen osastovastaaville. Lisäksi meille on helpompaa neuvotella tuotteitamme laajempiin ketjuvalikoimiin, kun niille on ensin saavutettu tietty myymäläpeitto ja myynnin taso myös pienemmissä myymälöissä. 

Aki Tompuri
Senior Key Account Manager, RFSU

Tradehitin 360° palvelukonsepti

Myyntipalvelu

Myyntipalvelumme tarjoaa läpinäkyvän, skaalautuvan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon kenttämyynnin tarpeisiin. Esimerkiksi:

Myymäläuudistus palveluna

Tarjoamme luotettavat myymäläuudistukset sekä joustavat asennus- ja muutostyöt kokonaisvaltaisella otteella eri toimialoille. Esimerkiksi:

Havaintodata- ja teknologiapalvelut

Oma toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmämme Tradetool tarjoaa havaintodatapalveluita asiakkaiden päätöksenteon tueksi. Esimerkiksi:

Myynninedistäminen

Myynninedistämisratkaisut varmistavat, että tuotteenne ovat esillä myymälöissä oikea-aikaisesti, optimaalisella sijainnilla ja asianmukaisilla hintatiedoilla. Esimerkiksi:

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.