Palvelut

Havaintodata- ja teknologia­palvelut

Kaipaatteko tarkkaa ja ajantasaista dataa kentältä?

Tradehitin havainto- ja teknologiapalvelut ovat tähän tehokas ratkaisu.

Tradetool seuranta- ja raportointijärjestelmämme (SaaS-palvelu) avulla saatte myymäläkohtaista havaintodataa sovituista tuoteryhmistä, myymälöistä ja myymäläketjuista.

Havaintodataa voidaan yhdistellä monipuolisesti ja muokata käyttöönne esim. ketju- ja aluetason yhteenvedoiksi.

Tradetool mahdollistaa arvokkaan datan keräämisen kentältä esimerkiksi kilpailijakartoituksia ja hyllytilamittauksia varten. Koosteet tuloksista ovat helposti nähtävissä Tradetoolin käyttöliittymässä, josta tiedot voi vaivattomasti viedä ulos tai noutaa automatisoidusti rajapinnan kautta.

Datasta konkretiaa päätöksenteon tueksi

Voitte kerätä Tradetoolin avulla mm. seuraavia tietoja:

Miksi Tradehit?

Asiakkailtamme

Saamme Tradetoolin avulla tarkat tiedot niin myynninedistyskäynneistä kuin myyntikierroksista. Voimme myös seurata Tradetoolista mitä on myyty missäkin ja ketä on tavattu.

Kimmo Rantala
Field Sales Manager, Paulig

Tradetool on meille suorastaan välttämätön osa yhteistyötä. Kun saan kuvat ja koosteen aina reaaliaikaisesti, voin tarvittaessa kommentoida tai antaa yksilölle vinkkejä heti samalle myyntikierrokselle. Voimme myös tarvittaessa resursoida uusia käyntejä, mikäli jossain kohteessa se olisi kampanjan kannalta hyödyllistä.

Aki Tompuri
Senior Key Account Manager, RFSU

Tradehitin 360° palvelukonsepti

Myyntipalvelu

Myyntipalvelumme tarjoaa läpinäkyvän, skaalautuvan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon kenttämyynnin tarpeisiin. Esimerkiksi:

Myymäläuudistus palveluna

Tarjoamme luotettavat myymäläuudistukset sekä joustavat asennus- ja muutostyöt kokonaisvaltaisella otteella eri toimialoille. Esimerkiksi:

Havaintodata- ja teknologiapalvelut

Oma toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmämme Tradetool tarjoaa havaintodatapalveluita asiakkaiden päätöksenteon tueksi. Esimerkiksi:

Myynninedistäminen

Myynninedistämisratkaisut varmistavat, että tuotteenne ovat esillä myymälöissä oikea-aikaisesti, optimaalisella sijainnilla ja asianmukaisilla hintatiedoilla. Esimerkiksi:

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.