Meistä

Tradehit on vuonna 1995 perustettu kotimainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja monipuolisia palveluita vähittäiskaupan toimintaympäristössä.

Me Tradehitillä luomme asiakkaillemme vankkaa lisäarvoa laadukkaalla kenttämyynnillä ja menekinedistämisratkaisuilla sekä niitä tukevilla havaintodata- ja teknologiapalveluilla. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kattavat myymälöiden uudistuspalvelut sekä joustavat asennuspalvelut.

Olemme vaivaton ja joustava kumppani sekä kustannustehokas vaihtoehto omalle kenttäorganisaatiolle.

Asiakkaitamme ovat mm. päivittäistavarakaupan, lääketeollisuuden ja erikoistavarakaupan myynti- ja markkinointiyritykset, joille toteutamme palveluita lukuisissa vähittäiskaupan kanavissa ympäri Suomen.

Palveluitamme ovat

Houkuttelevasti hyllyyn – hyllystä koriin

Tradehitin asiakaslupaus on yksinkertainen – myynnin kasvua asiakkaillemme.

Palvelumme korkean laadun varmistaa oma toiminnanohjausjärjestelmämme Tradetool, henkilöstömme tehokas työnohjaus sekä järjestelmällinen ja mentoroiva lähijohtaminen.

Optimaalisten lopputulosten saavuttamiseksi, kuuntelemme aina tarkasti asiakkaitamme.

Meille onkin tärkeää tietää:

Ammattitaitoinen. Tavoitteellinen. Läpinäkyvä.

Henkilöstömme on suurin ja tärkein voimavaramme. Panostammekin jatkuvasti henkilöstömme työhyvinvoinnin ja osaamisen kehittämiseen.

Aktiivinen ja osaava henkilöstömme tuntee menekinedistämisen salat ja johdattaa kuluttajat myymälöissä tuotteidenne ääreen. Houkutteleva tuotteiden esillepano ja näkyvyys onkin keskeinen tekijä hyvien myyntilukujen taustalla. Hyödyntämällä kenttähenkilöstömme lujaa ammattitaitoa ja paikallistuntemusta, asiakkaamme saavuttavatkin merkittävää lisäarvoa.

Uskomme pitkäaikaisten asiakkuuksien ja työsuhteiden voimaan. Siksi toimintamme on kaikilta osin tavoitteellista, läpinäkyvää ja rehellistä. Meihin luottaakin noin 50 asiakasta päivittäistavaroista rautakauppaan.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.