Tradehit

Tradehit on vuonna 1995 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen vähittäiskaupan toimintaympäristössä toteutettavia palveluita. Tradehit on kotimainen, yksityisomisteinen ja vastuullinen palveluntarjoaja.

Luomme lisäarvoa kenttämyynnin ja myynninedistämisen palveluiden sekä niitä tukevien havaintodata- ja teknologiapalveluiden parissa. Pääosa asiakaskunnastamme muodostuu päivittäistavarakaupan, lääketeollisuuden ja erikoistavarakaupan myynti- ja markkinointiyrityksistä.

Tradehitin asiakkaat toimivat useilla eri tuotealueilla ja lukuisissa vähittäiskaupan kanavissa. Palvelemme tällä hetkellä joustavasti noin 35 asiakasta päivittäistavaroista rautakauppaan. Toiminnan monimuotoisuus antaa meille laajan kokemuksen ja syvällisen näkemyksen vähittäiskaupan toimintamalleista eri sektoreilla.

Hyllystä koriin – myynnin kasvua asiakkaillemme

Tradehitin asiakaslupaus on hyvin yksinkertainen – myynnin kasvua asiakkaillemme. Varmistamme palvelumme laadun oman tietojärjestelmän ja tehokkaan työnohjausprosessin avulla, systemaattisen lähijohtamisen ohjauksessa.

Kustannustehokkuuden ja joustavuuden lisäksi kuuntelemme erityisen tarkasti asiakkaitamme. Mitä erityistarpeita heiltä löytyy, mitä brändiin liittyviä asioita on huomioitava, miten tuomme parhaalla mahdollisella tavalla lisäarvoa asiakkaillemme.

Avoin, tavoitteellinen, rehellinen

Henkilöstömme on suurin ja tärkein voimavaramme. Panostamme jatkuvasti henkilöstömme työhyvinvoinnin ja osaamisen kehittämiseen.

Aktiivinen, kokenut ja osaava henkilöstö on omistautunut johtamaan kuluttajat asiakkaidemme tuotteiden ääreen myymälöissä. Hyvä ja houkutteleva näkyvyys vaikuttaa suoraan tuotteiden myyntilukuihin.

Hyödyntämällä Tradehitin kenttähenkilöstön ammattitaitoa ja erinomaista paikallistuntemusta, asiakkaamme tuottavat merkittävää lisäarvoa tavarantoimittajien, kaupan ja kuluttajien välisessä arvoketjussa.

Uskomme pitkäaikaisten asiakkuuksien ja työsuhteiden voimaan. Siksi toimintamme on kaikilta osin tavoitteellista, läpinäkyvää ja rehellistä.

Tutustu palveluihimme

Katso esittelyvideomme

Myyntipalvelut

Myyntipalvelumme on moderni ja joustava palvelukonsepti, jossa hyödynnetään kokeneiden kenttätyöntekijöidemme monipuolista myyntiosaamista sekä heidän erinomaista paikallistason myymälä- ja päättäjätuntemustaan.

Toimimme tuloksista vastuullisina myyjinä sovituissa jakelukanavissa joko rajatulla maantieteellisellä alueella tai valtakunnallisesti, projektikohtaisesti tai ympärivuotisesti, asiakkaamme toiveiden mukaisesti.

Myymäläuudistus palveluna – asennus- ja muutostyöt

Tradehit tarjoaa asiakkailleen luotettavat myymäläuudistukset sekä joustavat asennus- ja muutostyöt, palvellen kattavasti eri toimialoja. Kokenut asennustiimimme luotsaa projektit kokonaisvaltaisella otteella maaliin, vastaten niin kalusteasennuksista kuin tavaroittamisesta. Asiakkaillemme tämä näkyy jouhevana prosessina, jonka lopputuloksena on tilojen viimeistelty ja suunnitelman mukainen ilme.

Havaintodata- ja teknologiapalvelut

Oma Tradetool seuranta- ja raportointisovelluksemme (SaaS-palvelu) tuottaa asiakkaillemme myymäläkohtaista havaintodataa sovituista tuoteryhmistä. Havaintodataa voidaan yhdistellä monipuolisesti niin asiakkaan kuin Tradehitin toimesta ja muokata esim. ketju- ja aluetason yhteenvetoja.

Myynninedistäminen

Juuremme ovat myynninedistämisen palveluiden tuottamisessa. Valtakunnallinen kenttäorganisaatiomme koostuu erittäin kokeneista ja motivoituneista kaupan alan moniosaajista. Näin voimme taata asiakkaillemme tasaisen laadun ja kustannustehokkuuden.

Ota yhteyttä!

Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

    Haluan, että minuun ollaan yhteydessä...

    SähköpostitsePuhelimitseEn halua yhteydenottoa