Tietosuojaseloste

Päivitetty 1.6.2018

Tradehit tietosuojaseloste

Tradehit pitää tietosuojaa tärkeänä ja sitoutuu noudattamaan soveltuvia tietosuojalakeja. Tämä tietosuojaseloste soveltuu henkilötietoihin, joita Tradehit kerää Tradehitin vähittäiskauppapalvelujen, kuten Tradehit verkkosivuston, TradeTool raportointityökalun sekä fyysisten vähittäismyyntipalvelujen (“Tradehit Palvelut”) yhteydessä ja siinä on kerrottu, mitä henkilötietoja Tradehit kerää ja millä tavoin Tradehit näitä tietoja käyttää.

Jos et hyväksy tätä tietosuojaselostetta, älä käytä Tradehit Palveluja tai toimita mitään henkilötietoja Tradehitille.

Käsiteltävät henkilötiedot

Tradehit voi kerätä seuraavia henkilötietoja:

Yhteystiedot

Tradehit Palvelujen käytön yhteydessä sinulta pyydetään perusyhteystietoja, kuten nimi, yrityksen nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite (“Yhteystiedot”).

Käyttötiedot

Tradehit Palvelujen käytön yhteydessä Tradehit voi kerätä Tradehit Palvelujen käyttöösi liittyviä tietoja, kuten kirjautumistietoja sekä tietoja toiminnastasi Tradehit Palvelun käytön yhteydessä (“Käyttötiedot”).

Asiakastiedot

Tradehitin asiakkaat voivat sähköisesti toimittaa henkilötietoja Tradehit Palveluun (“Asiakastiedot”). Tradehit käyttää kyseisiä Asiakastietoja vain Tradehit Palvelujen tarjoamiseen Tradehitin ja asiakkaan välisen sopimuksen mukaisesti tai muutoin lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

 

Henkilötietojen käyttötarkoitukset

  • Käytämme Yhteystietoja yhteydenpitoon kanssasi, esimerkiksi tilanteissa, joissa haluamme tiedottaa sinua palveluun liittyvistä muutoksista tai lähettää sinulle palveluun liittyviä kriittisiä varoituksia ja muita ilmoituksia ja ottaaksemme sinuun yhteyttä asiakaspalveluun liittyen.
  • Käytämme Käyttötietoja tukeaksemme paremmin palvelun käyttöäsi ja muokataksemme palvelua tarpeidesi mukaiseksi. Käytämme Käyttötietoja myös kehittääksemme palvelumme ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia sekä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. 
  • Käytämme Asiakastietoja Tradehit Palvelujen tarjoamiseen asiakkaillemme.

 

Henkilötietojen käsittelyperuste

Tradehit kerää henkilötietojasi vain silloin, kun se on tarpeen kanssasi solmitun sopimuksen noudattamiseksi Tradehit Palvelun toimittamisen yhteydessä tai kun Tradehitillä on suostumuksesi siihen.

 

Henkilötietojen jakaminen

Tradehit voi jakaa henkilötietojasi tytäryhtiöidensä, alihankkijoidensa sekä muiden valtuutettujen kumppaneidensa kanssa yllämainittuja käyttötarkoituksia varten. Jos Tradehit jakaa henkilötietojasi valtuuttamille kumppaneilleen, nämä kumppanit sitoutuvat käyttämään henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Heillä ei ole oikeutta käyttää henkilötietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen ja Tradehit edellyttää heiltä asianmukaisten tietoturvatoimintojen käyttämistä henkilötietojesi suojaamiseksi.

Sen lisäksi, mitä on kohtuudella tarpeen yllämainittuja käyttötarkoituksia varten, Tradehit voi jakaa henkilötietoja lainsäädännön edellyttämällä tavalla, oikeudellisen toimenpiteen tai mahdollisen oikeudellisen toimenpiteen yhteydessä sekä näyttääkseen toteen, käyttääkseen tai suojatakseen oikeuksiaan.

Jos Tradehit myy, ostaa, yhdistää tai muutoin uudelleen järjestelee yritystoimintojaan, se voi tarvittaessa jakaa henkilötietoja mahdollisille tai todellisille ostajille tai heidän neuvonantajilleen tai vastaanottaa henkilötietoja heiltä.

 

Tietojen suojaaminen

Tradehit pitää yllä tarkoituksenmukaisia teknisiä ja organisatorisia suojatoimia estääkseen henkilötietojesi häviämisen, väärinkäytön tai muuntelun.

Tradehit säilyttää henkilötietosi turvatuilla palvelimilla.

 

Kansainväliset tiedonsiirrot

Tradehit ei säilytä eikä käsittele keräämiänsä henkilötietoja Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Henkilötietojen säilyttämisaika Tradehit säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen sitä tarkoitusta varten, jota kyseiset henkilötiedot on kerätty. Kun Tradehitillä ei ole enää syytä käsitellä henkilötietojasi, Tradehit joko poistaa tai uudelleen identifioi tiedot tai, jos tämä ei ole mahdollista, Tradehit pitää tiedot tallessa turvallisesti käsittelemättä niitä kunnes poistaminen on mahdollista.

 

Ehtojen päivittäminen

Tradehit voi päivittää tätä tietosuojaselostetta tarjoamalla uuden version ehdoista TradeTool raportointityökalussa. Pysy ajantasalla muutoksista tarkkailemalla toisinaan keskusteluosiota TradeToolissa.

 

Muut palvelut ja sivustot

Tradehit Palvelut voivat sisältää linkkejä muihin palveluihin tai sivustoihin. Tradehit ei ole vastuussa kolmansien osapuolten tietosuojaselosteista tai käytännöistä.

 

Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus tietää, mitä henkilötietoja sinusta meillä on. Voit pyytää meitä poistamaan tai päivittämään puutteelliset, väärät, tarpeettomat tai vanhentuneet henkilötietosi. Voit tehdä tämän joko ottamalla meihin yhteyttä tai muokkaamalla tietojasi käyttäjätilisi kautta palvelussamme. Joissakin tapauksissa, varsinkin jos haluat poistaa henkilötietosi tai haluat meidän lopettavan henkilötietojesi käyttämisen, emme voi enää tarjota sinulle palveluamme. Jos Tradehitin asiakas on toimittanut meille henkilötietosi ja haluat tarkistaa, korjata, muuttaa tai poistaa kyseisiä henkilötietoja, ole yhteydessä suoraan asiakkaaseemme. Koska Tradehitillä on rajalliset mahdollisuudet tarkistaa tietoja, joita asiakkaamme toimittavat palveluumme, ilmoita meille sen Tradehitin asiakkaan nimi, joka toimitti tietosi palveluumme, jos haluat esittää pyyntösi suoraan Tradehitille. Me välitämme pyyntösi asiakkaallemme ja autamme heitä tarpeen mukaan vastaamaan pyyntöösi kohtuullisessa ajassa.

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle koskien henkilötietojesi keräämistä tai käyttöä Tradehitin toimesta. Saadaksesi lisätietoja ota yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen.

 

Rekisterinpitäjä

Tradehit Suomi Oy, Höyläämötie 11 B 5, 00380 Helsinki, Suomi, on rekisterinpitäjä henkilötiedoillesi. Jos sinulla on kysyttävää tähän tietosuojaselosteeseen tai henkilötietojesi käsittelyyn liittyen, ota yhteyttä Tradehitiin:

  • jättämällä viesti Ota Yhteyttä –osiossa osoitteessa www.tradehit.fi; tai
  • postitse osoitteeseen Tradehit Suomi Oy, Höyläämötie 11 B 5, 00380 Helsinki, Suomi.